top of page

Integritet

Denna integritetspolicy styr över hur Jessidrop samlar in, använder och behåller insamlad information från användare (student) i skolan. Denna integritetspolicy gäller på alla kurser i denna skolan.

 

Personlig identifikation information

Vi samlar in personlig information från studenter på olika sätt, inklusive, men inte begränsat till, när studenter går med i skolan eller i en kurs i skolan, skriver upp sig på vårt nyhetsbrev och i koppling till andra aktiviteter, tjänster och funktioner vi har tillgängliga i skolan. Studenter kan besöka skolan anonymt. Vi samlar endast information från besökare om de frivilligt skickar in information till oss.

Studenter kan vägra ge ut personlig information men om de gör det kan de förhindra dem att gå med i vissa kurser.

Hur vi använder insamlad information

Skolan kan samla in och använda studenters personliga information för följande syfte:

  • För att förbättra kundtjänst

  • Information du förser hjälper oss att svara på dina kundkrav och stödjer behov effektivt.

  • För att göra din upplevelse personlig

  • Vi behöver information i aggregatet för att förstå hur våra studenter som en grupp använder tjänsterna och källorna försedda i vår skola.

  • För att skicka periodiska mail

  • Vi kanske använder studenternas epost adresser för att skicka information och uppdateringar angående deras beställning. Studenternas e-post kan också användas för att svara på studenters förfrågningar, frågor, eller andra krav. 

Dela din personliga information

Vi säljer inte, byter eller hyr ut studenters personliga information till andra.

Tredjeparts webbsidor

Studenter kan finna marknadsföring eller annat innehåll i skolan som länkar till webbsidan och tjänster med våra partner, marknadsförare, sponsorer, och andra parter. Vi kontrollerar inte innehållet eller länkarna som uppstår på dessa webbsidor och är inte ansvariga för handlingarna dessa sidor utför. 

Ändringar i denna integritetspolicy

Skolan har diskretion att uppdatera integritets policyn när som helst. Vi uppmuntrar studenter att regelbundet kolla denna sidan för ändringar. Ditt erkännande och godkännande att se över denna integritets policy periodvis och bli medveten av ändringar. 

Ditt godkännande av dessa termer

Genom att gå med i skolan, ger du ditt godkännande av denna integritet. Om du inte går med på dem, var god gå inte med i kursen. Din fortsatta prenumeration i skolan ger ditt erkännande till nya uppdateringar och ändringar i policyn.

bottom of page